Memòries AGO


Des del consell de l'A.E. Ramon Llull ens ha sorgit un dubte que ens agradaria resoldre per tal de valorar les memòries amb tot el contingut possible.

El nostre dubte sorgeix a partir de la valoració del punt dels programes de pedagògic 3.2 "Impulsar el projecte de Campananees com una eina de cohesió social i de comprensió de la diversitat que ens envolta". 

A les memòries constaq ue durant aquest curs us heu reunit amb vàries entitats interessades en el projecte, però que per diferents motius finalment decidien no implicar-se.

Ens agradaria saber quines eren les entitats que es van interessar en el projecte i quins són els motius que van fer que no s'impliquessin finalment.

Moltes gràcies!

Bon dia Ramon Llull,  

gràcies per la pregunta i el vostre interès.  

Vam fer principalment diverses reunions amb la Fundació Catalana Síndrome de Down, l'associació Aprenem, FESOCA , ELNA, DiNCAt, Federació Acapapps, CREDA PERE BARNILS, CRE ONCE BARCELONA i APSOSECAT. 

 

Com que seria complicat explicar-vos els motius concrets de cada entitat, us en fem un resum.  

 

  • No tenen grups d’edats definits sinó que tenien grups heterogenis
  • Tot i l'interès i la motivació han de gestionar bé els seus esforços i recursos, i creuen que no poden agafar el compromís que requeria el projecte.
  • No son entitats com a tal sinó ponts amb els quals volíem arribar a més entitats, però que moltes no van donar resposta
  • Mostren interès però no s’apunten suficients famílies, també donat a que no tenen un grup consolidat al llarg del curs. 

 

 

Com veieu els motius son ben diversos, és per això que valoràvem que calia fer-li una volta. I replantejar conjuntament, tant com fos necessari) amb aquestes entitats o altres, com hauria de el projecte, perquè fos interessant per ambdues parts, que facilités la seva participació tenint en compte com son com a entitat, i què necessiten. 

 

Si teniu qualsevol altre dubte més, estem aquí.

 

Ens veiem en una setmana, una abraçada!

 


Oriol Garcia (Coordinador de Suport) i Gisela Ferré (Cap d'Àmbit Pedagògic)