Memòries AGO


Des del consell de l'A.E. Ramon Llull ens ha sorgit una curiositat llegint les memòries, més concretament el punt 3.3, on esmenteu les noves vies que s'han obert aquest curs... (paràgraf 9).

L'últim agrupament que esmenteu és un grup d'adults (Soses, Lleida) i volíem saber ben bé què és, ja que no sabíem si us referieu a persones adultes com a membres de consell o adultes en un sentit diferent.

Moltes gràcies!

Hola Ramon Llull!! Perdoneu que potser no està del tot explicat, però ens referim a grup d'adults ja que en aquesta ocasió la iniciativa de crear un agrupament escolta neix de tècniques de l'Ajuntament d'aquest municipi, que ens van contactar interessades en l'obertura d'un agrupament per tal d'augmentar el lleure educatiu en aquesta zona. No està pensat doncs que les caps siguin persones adultes, sinó que quan obri l'agrupament ho gestionin i impulsin joves. De moment només s'ha tingut un primer contacte amb les tècniques municipals amb l'objectiu d'estudiar la viabilitat del projecte, així com pactar col·laboracions a nivell de recursos i facilitats.

Gràcies! Ens veiem a l'AGO! :)