Participeu en la Trobada 2016 pel futur de l'escoltisme i el guiatge català


19-04-2016

La Trobada del 24 d’abril es descentralitzarà en tres ciutats: Sant Celoni, Manresa i Vilafranca.
Quatre caps de cada agrupament representaran el seu cau als quatre marcs del full de ruta: ideològic, formatiu, metodològic i organitzatiu.

El diumenge 24 d’abril, tindrà lloc la Trobada 2016. En aquesta trobada volem continuar treballant per definir el futur de l’escoltisme i el guiatge català en el si de l’associació única.

A principis del passat mes de febrer es va fer arribar als agrupaments de les tres associacions un conjunt de documents i dinàmiques amb l’objectiu que fossin debatuts i treballades en els espais interns de l’agrupament. Participeu-hi. És la garantia que construïm el procés amb la veu dels agrupaments! Si teniu dubtes, podeu contactar amb els grups de treball amb les adreces de correu electrònic corresponents.

El 24 d’abril, quatre representants de cada agrupament portaran aquest treball intern als espais organitzats pels grups de treball del procés:

Marc Ideològic: definint les bases de l’espiritualitat, el compromís nacional i el gènere.
Marc Formatiu: iniciant el treball per concretar el model formatiu i d’escola.
Marc Metodològic: centrant les bases del mètode de la futura associació única a partir dels elements centrals del Mètode Escolta.
Marc Organitzatiu: Identificant els punts nuclears del sistema organitzatiu de la futura associació.

Com ja sabreu, hem dividit el territori en tres àrees: Gregal, Mestral i Garbí amb l’objectiu de fer més accessible la participació dels i les caps representants i fer més àgil la participació.

Us anirem mantenint informats i informades de tot plegat al correu electrònic del vostre agrupament i a www.socdecau.cat/trobada2016

Les inscripcions estaran obertes fins el 17 d’abril. Per inscriure-us només cal que ompliu el formulari del vostre territori.