Inscriu-te a la Murga Lleida!


21-12-2016

Un any més, les unitats de Pioners i Clan, tenen l’oportunitat de participar a la Murga Lleida; el projecte d’ApS que promou una visió crítica i transformadora entorn de l’habitatge. Les inscripcions romandran obertes fins el 15 de gener.

El projecte de La Murga és una experiència d’aprenentatge i servei que consisteix en crear un espai de convivència i cooperació entre joves escoltes de 15 i 17 anys i persones en risc d’exclusió social al llarg de 5 dies, en aquest cas al Casc Antic de Lleida.

Els objectius de La Murga són, per una banda, sensibilitzar els joves sobre les condicions de vida que generen les situacions de pobresa. Per altra banda, La Murga també té com objectiu realitzar accions concretes que permetin revertir o, com a mínim, esmorteir, les conseqüències de viure processos d’exclusió social. Aquestes accions consisteixen en realitzar, de forma compartida, tasques de rehabilitació i manteniment dels habitatges dels participants en el projecte.

A més, aquesta projecte no seria possible sense un treball en xarxa i la participació dels serveis socials municipals i altres col·lectius i moviments socials de Lleida.

El projecte de La Murga ha estat desenvolupat per Escoltes Catalans des de 1996 i enguany es farà la cinquena edició federativa d’aquest projecte. Aquesta edició conjunta tindrà lloc entre el dissabte 8 d'abril i el dijous 12 a Lleida i hi participaran uns 40 joves d’arreu del país.

Afanyeu-vos i preinscriviu-vos a través d’aquest formulari, teniu temps fins el 15 de gener!