Ja està aquí la revista número 19!


04-10-2018

 

Ja tenim la revista número 19 d’Escoltes Catalans! Aquest número fa un recull de reportatges i cròniques d’activitats i trobades que s’han dut a terme en els últims dos cursos, com la TREC, el SALT, la TROFO, la Piosfera i la Mogollops, però també trobareu articles d’opinió i entrevistes. Amb la categoria de “Diari de Campaments”, podeu conèixer els detalls de l’experiència de les claneres de l'AE Terra-Nova en un projecte de persones refugiades a Atenes l’estiu del 2017 i saber una mica més del camp de treball que les unitats de pioneres de l'AE La Floresta, l'AE Jaume Vicens Vives i l'AE El Pasqualet van dur a terme al barri autogestionat d’Errekaleor, a Gasteiz, el passat mes de març.

La defensa dels drets i llibertats individuals i col·lectius és un tema que s’aborda en dos articles: “Ens mobilitzem”, un reportatge que en el primer aniversari de l’1-O, fa un recull de les diverses accions que van dur a terme els agrupaments en defensa dels drets i llibertats col·lectives i un article d’opinió, que sota el títol “Europa, niu de racisme”, denúncia el racisme sistemàtic de l’Europa fortalesa.

En aquest número, també hem parlat amb Daouda Dieye per conèixer de primera mà la lluita del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona i amb la impulsora de "El Menjador de Ca la Rosa", que ens explica com el seu pas pel cau va influir a l'hora d'engegar un projecte de cuina ecològica.

A més a més, també hi trobareu un article sobre el nou local de l’AE Ermessenda del Casc Antic i dos textos de la Fundació Escolta Josep Carol sobre la recerca educativa i sobre els projectes Casc Jove i campaments urbans Baobab.