L’agrupament escolta Trinitat Nova premi d’Educació en el Lleure de la Fundació Carulla


03-06-2019

L'agrupament escolta Trinitat Nova ha guanyat el premi d’educació en el lleure en la modalitat Estímul de la Fundació Carulla. Un guardó que reconeix el treball, implicació i esforç que realitzen els escoltes de la Trinitat Nova de manera voluntària per oferir una proposta educativa al barri que fomenta la cohesió social i l’educació en valors.
 
Aquest premi Estímul, dotat amb 2.000 euros, també ajudarà a consolidar el projecte escolta al barri que fins el moment de la creació de l’AE Trinitat Nova era inexistent. Actualment l’agrupament està integrat per una desena de caps (educadors voluntaris) i dues unitats obertes:  la de follets (infants de 6 a 9 anys) i llops (infants de 9 a 12 anys). De moment no disposen d’un espai propi i realitzen les activitats a les instal·lacions de l’Institut Escola Trinitat Nova.
 
L’agrupament escolta Trinitat Nova es va presentar oficialment a l’Assemblea General Ordinària d’Escoltes Catalans el novembre de 2018. La creació de l’agrupament s’emmarca dins del projecte Baobab, un programa de l’Ajuntament de Barcelona que té com objectiu el foment del lleure educatiu per donar resposta a les necessitats educatives d’alguns barris de la ciutat.
 
Aquest és el segon premi que l’AE Trinitat Nova recull des de la seva creació. El mes de març ja va ser reconegut amb un dels premis Barcelona Innovació Educativa.

 

Fotografia Fundació Carulla