La FEJC i l'Alosa presenten el camp de treball "Coopera amb Lleida" en roda de premsa


06-06-2011

Aquest matí s’ha presentat a l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida el camp de treball Coopera amb Lleida, organitzat per la Fundació Escolta Josep Carol (FEJC) amb el suport de l’Agrupament Escolta Alosa de Lleida. Davant d’una audiència amb una desena de periodistes de mitjans locals, la directora de Programes de la FEJC, Anna Martínez, i la cap d’agrupament de l’AE Alosa, Gemma Torrelles, han explicat les claus d’aquest camp de treball, que arriba per primer cop a Lleida després de més de quinze anys a Barcelona.

Martínez ha explicat que el projecte pretén generar una actitud crítica als i les joves participants davant les condicions de vida de molta gent que viu en barris amb males condicions d’habitabilitat. A partir del contacte, l’intercanvi i la convivència amb els seus inquilins, es pretèn que els joves puguin conèixer de primera mà la realitat de molts habitants del Casc Antic i, d’aquesta manera, implicar-s’hi en la millora de la seves condicions de vida.

Martínez també ha destacat la importància de treballar coordinadament amb entitats de Lleida, com l’Ateneu Popular de Ponent i, especialment, l’AE Alosa. La seva cap d’agrupament, Gemma Torrelles, ha destacat la importància del projecte per a què els participants puguin conèixer una altra cara de la ciutat. Alhora, és una oportunitat per a molts joves per conèixer el projecte de l’escoltisme laic a Lleida, que té a l’agrupament la seva cara visible. És per això que el camp de treball té reservades 6 places per a joves d’entre 14 i 17 anys de les comarques de Ponent, de les quals encara en queden algunes lliures.

 

Aquí podeu llegir algunes de les notícies publicades:

 

- Agència Catalana de Notícies

- Social.cat

- Vilaweb

- AraPonent

- El Punt

- Lleida TV

- Bondia.cat

- 3cat24.cat

 

 

 

Els mitjans locals de Lleida han pres bona nota del projecte en una sala de l'Ateneu força plena

Autor: Gerard Sala