Marxa en defensa de La Cisa i Can Nolla


10-05-2017

L'Agrupament Escolta Serra de Marina (Vegueria del Maresme), amb el suport de diversos agrupaments de la Vegueria, participen activament en la plataforma "La Cisa per Tothom" i en les mobilitzacions convocades properament amb l'objectiu d'aturar les obres d'urbanització del paratge natural de La Cisa- Can Nolla, el corredor natural més gran del Baix Maresme, fora del parc de la Serra de Marina.

Denuncien així, la destrucció d'aquest entorn natural i la realització d'una operació d'especulació immobiliària de 89 xalets d'alt stànding. Reivindiquen no tan sols el corredor com un espai de gran caràcter simbòlic, ecològic i patrimonial per als municipis del Maresme sinó que també s'oposen a un model urbanístic que no té en compte les necessitats reals i d'habitatge de la població. Aquests agrupaments creuen que des l'escoltisme cal posicionar-se i participar activament en aquestes reivindicacions ja que l'estima, el respecte i la defensa de la natura és un dels eixos principals que ens caracteritza com a moviment que treballa per a la millora de l'entorn i un dels valors en els quals eduquem any rere any als infants i joves.

Per això, criden a què se sumin totes les persones, entitats i organitzacions de la comarca del Maresme a la mobilització del proper dissabte 13 de maig on se celebrarà una gran marxa i altres activitats, com una acampada reivindicativa per defensar La Cisa i Can Nolla i també un model de comarca diferent