Participa als XIII Premis d'Educació en el Lleure!


15-04-2017

La Fundació Carulla convoca un any més els Premis d’Educació en el Lleure amb l’objectiu de posar en valor la tasca educativa i transformadora de les entitats de lleure que eduquen des de la proximitat, l’aprenentatge d’habilitats, valors i competències, el contacte amb la natura, el treball cooperatiu a la comunitat i als barris, entre d’altres.

Aquesta tretzena edició, que compta amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, contempla dues novetats: 3 premis per a projectes nous i l'assessorament d’experts en el desenvolupament de l’activitat que proposin els projectes guanyadors.

A més dels 3 premis a nous projectes, dotats amb 4.000 euros cadascun, la Fundació Carulla repartirà un premi de 4.000 euros a una experiència d’educació en el lleure que sigui feta per joves i/o adreçada a joves, i un premi en reconeixement a la trajectòria d’una entitat, valorat en 4.000 euros.

Per optar als premis cal omplir el formulari d’inscripció i adjuntar la documentació del projecte, que pot ser en diversos formats digitals o enviar-la per correu postal, fins el 16 de juny del 2017. Les candidatures han de ser presentades conjuntament per un o més monitors i una entitat de base d’educació en el lleure que assumeixi la responsabilitat en la seva realització.

Llegiu les bases aquí.