Presentació del documental i el llibre sobre la Murga al Palau Alòs


19-03-2012

El projecte “La Murga, pel dret a un habitatge digne”, segueix creixent. A banda d’anar-se’n enfortint any rere any, el projecte veu com s’incrementen les eines plantejades per explicar i sensibilitzar sobre els seus objectius. Així doncs, el proper dimarts 27 de març, s’estrenarà al Casal de Joves Palau Alòs el documental: La Murga, pel dret a un habitatge digne. Aquesta producció audiovisual és obra de l’Equip de La Murga amb Aixina Produccions Audiovisuals, té una durada d’uns 20 minuts i va ser enregistrat durant l’edició de la primavera passada amb l’objectiu d’explicar la importància d’aquest projecte per a l’associació i pel barri. 

 

També es presentarà el llibre recentment publicat Una casa nova. Es tracta d’un conte infantil (6-10 anys), inspirat en experiències viscudes per l’Equip de La Murga, amb l’objectiu d’explicar la problemàtica que aborda el projecte als infants. Les il·lustracions són obra d’Eduard Roca.

 

A l’acte també hi haurà espai per compartir experiències i aprofundir en els fonaments del projecte a partir d’una taula rodona en què hi participaran membres actuals de l’equip i especialistes en desigualtats socials. Finalment, es convidarà a tots els assistents a un pica-pica.

 

Aquí podeu veure el tràiler:

 

 


Aquí teniu la invitació a l'acte. Per facilitar les tasques de preparació, podeu confirmar assistència a [email protected] o bé al 932689110.

 

 

El conte "Una casa nova"