"Un Escoltisme per a Tothom" segueix fent camí!


21-04-2016

L’Equip de Suport a les Necessitats Educatives Específiques(ESNEE) segueix ampliant la xarxa de contactes amb entitats que incideixen dins el món de la diversitat funcional. Aquesta setmana vam tenir l'honor de trobar-nos amb la Fundació Friends, que dóna suport a persones diagnosticades amb la Síndrome d'Asperger. Ens van ensenyar el centre i ens van explicar tota la gran feina que duen a terme al llarg del any. 

ESNEE vam presentar el projecte "Un Escoltisme per a Tothom", projecte que estem impulsant enguany per oferir entrar al món de l'escoltisme a aquelles persones que no tenen tantes facilitats de normalització degut a l'etiqueta "discapacitat". 

El projecte els va sembla molt interessant i van mostrar ganes de fer projectes conjunts, de fet, durant la reunió també es va posar sobre la taula la possibilitat de poder construir el futur projecte "CampaNANEEs"; uns campaments conjunts que permetin gaudir d'una experiència d'inclusió per ambdues parts... però encara ens haurem d'esperar un temps per veure-ho.

Us anirem informant!

ESNEE.