Vespres de mètode


13-12-2016

En el marc del procés d’unitat, el grup de treball de Mètode organitza un cicle de xerrades i conferències sobre els reptes de la proposta educativa de l’escoltisme i el guiatge del futur amb la intenció d’analitzar les darreres tendències educatives i l’impacte de la nostra proposta en la societat.

Totes les xerrades i conferències seran al vespre, aproximadament cap a les 19.30 i seran obertes a tothom, especialment als i les membres dels equips pedagògics de les tres associacions i a tots els i les caps del moviment.

Totes les sessions seran retransmeses en directe pel canal de Youtube de la FCEGon també les podreu recuperar posteriorment.
Calendari de properes sessions:

Segona sessió: dijous 15 de desembre  a la seu de la FCEG i Escoltes Catalans (Mare de Déu del Pilar, 18. Barcelona)
Com acompanyem als infants i joves? amb Pau López (mestre, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i doctor en Psicologia, vinculat a l’escoltisme), Imma Reguant (cap de l’Àrea per a la Coordinació i Planificació Escolar a Tarragona, Departament d’Ensenyament) i, Anna Comas i Maria José Harto(membres de l’equip directiu de l’Escola La Maquinista)

Tercera sessió: dijous 12 de gener a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190-192. Barcelona)
Escoltisme i guiatge i relació amb l’entorn amb Xus Martin  Miquel Àngel Essomba.

Quarta sessió: divendres 27 de gener
Pedagogies del segle XXI amb Jaume Carbonell (professor de sociologia de l’educació i autor del llibre “Pedagogías del Siglo XXI”)

Cinquena sessió: dates a confirmar
Tema a confirmar.

Sisena sessió: dates a confirmar
Participació i escoltisme: democratitzant les organitzacions des de la infància
Sessions ja celebrades. Consulta els vídeos!

Primera sessió:
celebrada el dimecres 30 de novembre
Reptes de l’escoltisme i el guiatge amb Eduard Vallory (Analista social i director del projecte Escola Nova 21, vinculat a l’escoltisme).

Notícia publicada al web de la FCEG