Col·lecció Tambali: llibres i maletes pedagògiques


 

                                

Entra al nou web del Tambali

Tambali, recursos per educar en valors és una col·lecció de recursos pedagògics (llibres i maletes pedagògiques) pensada per facilitar la tasca del professorat, caps escoltes i monitors/es. Cada volum de la col·lecció aporta recursos i dinàmiques per a una temàtica concreta amb una proposta metodològica per a quatre etapes educatives, abraçant dels 6 als 18 anys. L'editen conjuntament Escoltes Catalans, la Fundació Escolta Josep Carol i l'Editorial Graó.

La societat està sotmesa a canvis constants, transformacions que repten la capacitat d’adaptació i reacció dels educadors i educadores per preparar els infants i joves de cara al seu futur. Per aquest motiu l’objectiu principal d’aquesta col·lecció és proporcionar recursos útils per treballar diverses temàtiques amb infants i joves.

Tenint en compte que Escoltes Catalans és una associació que educa en el temps de lleure dels infants i joves, pensem que és a través de recursos pràctics, adaptats a les diferents etapes educatives, que els educadors podran incidir en les conductes fent arribar el missatge. L’estructura de cada volum comença amb una introducció a la temàtica i un mapa conceptual i va seguit d’un conjunt de recursos pedagògics per a cada una de les etapes educatives.A més, cada llibre disposa d'una maleta pedagògica per facilitar dur a terme les activitats proposades als llibres i ampliar les seves possibilitats. Les maletes pedagògiques són el complement ideal per als llibres i una oportunitat per a aprofundir de manera lúdica i amena en les temàtiques treballades.

Si sou un agrupament d'EC, podeu demanar les maletes en condicions de préstec al 932689111 o bé escrivint a [email protected] Altres entitats educatives també podeu fer ús de les maletes pedagògiques  (deixant una fiança que es recuperarà en retornar la maleta en bones condicions) trucant al 932689111 o bé escrivint a [email protected]  

 

                

 

Maletes disponibles:

      

"Al·lucinant!"                                "Vivint el medi"                          "11"

Veure mapa i materials.  Veure mapa i materials.       Veure mapa i materials.

 

   

"Fem memòria, construïm..."          "Pim, pam, pau! "(De)Construint identitats"
Veure mapa i materials. Veure mapa i materials. Veure mapa i materials.

 

"Passem a l'acció!"

Veure mapa i materials