Al·lucinant!


Un llibre de recursos per treballar actituds responsables davant del consum de drogues amb una maleta pedagògica que facilita el desenvolupament de les activitats!

 

Una droga pot ser qualsevol substància que, introduïda en l'èsser viu, és capaç de d'alterar una o més funcions de l'organisme relacionades amb la conducta, el raciocini, el comportament, la percepció o l'estat d'ànim, independentment de si és acceptada o no per la nostra cultura.

Aquest llibre vol treballar sense complexos la naturalesa de les drogues, l'ús que se n'ha fet i se'n fa actualment i quins són els factors de risc que comporta el seu consum per als éssers humans. Hi trobaràs activitats i dinàmiques per treballar els valors que han de guiar l'actitud d'infants i joves, per tal que reflexionin i desenvolupin un pensament crític davant del consum crític.

 

Autors/es: ALONSO, Ricard; ROS, Ariadna

Pàgines: 163
Edició: 1a
ISBN: 978-84-7827-642-4

Preu: 15,45 euros / Versió ebook disponible

Aquí podeu consultar una versió de mostra:

 

 

I la maleta pedagògica associada, amb els materials per a totes les activitats. Si sou un agrupament d'EC, podeu demanar les maletes en condicions de préstec al 932689111 o bé escrivint a [email protected] . Altres entitats educatives també podeu fer ús de les maletes pedagògiques demanant-les en condicions de lloguer:

- Si sou una entitat juvenil de caràcter voluntari: 10 euros / 10 dies

- Si sou una escola o institut: 20 euros / 10 dies

- Si sou una acadèmia, entitat privada o altres: 30 euros/ 10 dies