#NOTÍCIES

El V Congrés: el 24 d’octubre

La pandèmia del coronavirus ha alterat tot el nostre calendari associatiu d’aquest 2020. Un dels esdeveniments importants d’Escoltes Catalans d’aquest any és el V Congrés, que inicialment havíem de celebrar del 8 al 10 de maig a Molins de Rei. Les mesures derivades del confinament no feien possible la seva organització en les dates previstes i després de diversos debats en diferents espais associatius, el V Congrés s’ha traslladat a finals d’octubre. En concret el 24 d’octubre.

La voluntat sempre ha estat celebrar-lo presencialment i per això s’han estudiat diverses opcions fins a l’últim moment però l’evolució de la pandèmia en obliga finalment a fer-lo en format virtual.

Hem canviat de data i format però no canvien ni l’essència ni els objectius del Congrés. Durant tot el dissabte es produiran les dinàmiques i els debats interns de tots els grups de treball i al finalitzar la jornada es presentaran les conclusions. Un treball que marcarà les línies polítiques i estratègiques de l’Associació per als propers 10 anys.

La recol·locació en el calendari del Congrés té afectacions en el calendari dels agrupaments però també per a l’Associació que traslladarà la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària al desembre.

El Congrés d’Escoltes Catalans té lloc cada 10 anys i és l’espai dedicat a debatre i actualitzar la posició de l’Associació en aquells temes d’especial interès. Tot aquest treball queda recollit en un pla estratègic d’actuació.


14/09/2020
,
Logotip V Congrés Escolta el Batec