Avís legal i Política de privacitat

Avís legal

La pàgina web www.escoltes.org  és propietat d’ESCOLTES CATALANS.

ESCOLTES CATALANS
C/ Mare de Déu del Pilar, 16- 18 08003 de Barcelona
Telèfon: 93 2689110
Correu electrònic: [email protected]

Entitat inscrita al Registre d’Associacions de la Direcció de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 69.

Condicions generals d’ús

La persona usuària accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

– La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
– Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris.
– ESCOLTES CATALANS es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.
– ESCOLTES CATALANS manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a informació d’interès per a les persones usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració de les usuàries de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça [email protected]

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta pàgina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de ESCOLTES CATALANS o de tercers que han autoritzat el seu ús a ESCOLTES CATALANS, quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa de ESCOLTES CATALANS, que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit. S’autoritza la reproducció dels continguts textuals o gràfics, excepte amb finalitats comercials, i sempre que es citi la font.
L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

ESCOLTES CATALANS es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

Limitació de la responsabilitat

ESCOLTES CATALANS es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

ESCOLTES CATALANS no serà responsable en cas de què s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de ESCOLTES CATALANS i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, ESCOLTES CATALANS no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar ESCOLTES CATALANS. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

ESCOLTES CATALANS no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

ESCOLTES CATALANS no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

Llei aplicable i jurisdicció

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i ESCOLTES CATALANS es regiran per la legislació espanyola.
Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i ESCOLTES CATALANS ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, Espanya.

Política de privacitat

El domini web www.escoltes.org és propietat d’ESCOLTES CATALANS.

Responsable del tractament de les dades

El responsable del tractament de les teves dades personals és:
ESCOLTES CATALANS

Domicili social: C/ Mare de Déu del Pilar 16-18- 08003 Barcelona
CIF:G-08983199
Telèfon: 932689110
Correu electrònic: [email protected]

Finalitat del tractament i legitimació:

A través del nostre lloc web tractarem les dades per  gestionar i donar resposta, segons petició, a consultes generals que la persona interessada plantegi i/o gestionar l’enviament del butlletí al qual la persona interessada es vol subscriure.

Conservació

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació.

Origen de les dades

Només disposem i utilitzarem les dades que la persona ens ha facilitat directament a través del correu electrònic.

Persones destinatàries de les teves dades

Les  dades no seran cedides a tercers/es, excepte que sigui estrictament necessari per al desenvolupament d’alguna de les nostres activitats, per complir amb la normativa vigent o per obligació legal.

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació i oferir continguts i serveis d’interès. Consulta la nostra política de galetes.

Drets de les interessades

La persona té  dret a accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les teves dades, quan consideri que ja no són necessàries per a la finalitat per la qual van ser recollides, i a sol·licitar la limitació del tractament d’aquestes, que en tal cas només es conservaran les estrictament necessàries per portar a terme l’exercici de possibles reclamacions. Per poder exercir aquests drets cal contactar amb Escoltes Catalans dirigint-se a [email protected]

Per a ampliar la informació es pot consultar la pàgina web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o de l’Àgencia Espanyola de Protecció de Dades.