L'equip tècnic

S’encarrega de la gestió diària de l’Associació i de donar suport a la Junta Permanent, a la Junta General, als equips i als agrupaments escoltes.

Administració i suport a la consolidació comptable

Suri Ramos

Dona suport administratiu a les tasques tècniques per millorar el suport als agrupaments i equips associatius. També s’encarrega de l’atenció al públic, de les revisions de marxants, de la gestió del material de muntanya i de coordinar aspectes logístics de les trobades associatives.


[email protected]

Agrupaments

Marc Vives

Tècnic d’agrupaments. Dona suport i resposta a les necessitats dels agrupaments, fa seguiment del pla de qualitat de cada agrupament i en gestiona els processos de consolidació comptable i les justificacions de les subvencions. També gestiona el cens, tràmits bancaris dels agrupaments, les revisions de marxants, les situacions d’emergència i accidents dels agrupaments i l’accés de les caps a l’espai intern.


[email protected]

Gerència

Caterina Maulini

Coordina el treball de l’equip tècnic i fa d’enllaç amb els diferents òrgans executius de l’Associació.
També realitza l’atenció del telèfon d’emergències i la gestió de possibles casos d’ASI.


[email protected]

Comunicació

Clara Marcilla

Gestiona la comunicació interna i externa de l’Associació. També s’encarrega de la web, l’espai intern i de la maquetació de documentació pública i associativa.


[email protected]

Creixement i Suport als equips associatius

Xavi Fuster

Dona suport als equips associatius,  fa seguiment del pla de qualitat de cada agrupament, desenvolupa l’estratègia de creixement de l’associació i la de desdoblament d’agrupaments. A més, també coordina les revisions de marxants.


[email protected]

Programes

Judit Garcia

Dona suport als equips associatius en la planificació i execució dels programes, aportant visió estratègica i connectada amb la realitat social. També gestiona la documentació de les subvencions, prepara trobades associatives, materials pedagògics i dinamitza la Finestra del Cau.


[email protected]

Suport a la Comunicació

Ainoa Farnós Espuny

Dona suport a l’àmbit de Comunicació de l’entitat, així com gestiona les xarxes socials i el butlletí intern L’informatiu.


[email protected]

Suport a les trobades associatives

Àlex Bergés

Dona suport tècnic a les diferents trobades associatives de petit i gran format. Gestiona les inscripcions, la logística i el material de les trobades.


[email protected]