#NOTÍCIES

Arranquen els campaments d’estiu!

Ha arribat el moment de l’any més esperat tant per als infants de l’agrupament com per a les caps. Aquesta setmana comencen a marxar de campaments d’estiu els primers agrupaments de l’Associació. Des d’ara i fins al setembre més de 3.000 infants i joves gaudiran d’uns dies de convivència en un entorn natural.

La majoria dels campaments es duran a terme arreu de Catalunya, ja siguin en format estàtic o de ruta caminant. Aquest estiu és el primer, després de dos anys, que viurem els campaments sense protocols específics de prevenció de la Covid pel lleure. Aquesta situació també ha afavorit que molts més agrupaments hagin decidit marxar de campaments internacionals, en concret 27. Sicília, Uganda, Portugal, França o Suïssa són algunes de les destinacions escollides. Són un tipus de campaments que, en la majoria dels casos, s’han planificat i treballat al llarg de tot el curs amb la implicació de les mateixes joves que integren la unitat. 

Per segon any consecutiu mantenim activa la xarxa d’intercanvi de material entre agrupaments amb l’objectiu de compartir material de campaments i reduir despeses. A més, en coherència amb l’aposta associativa per l’economia social i solidària s’ha seguit apostant perquè els agrupaments, també de campaments, facin un consum crític i responsable posant a la seva disposició recursos i proveïdors. Amb els campaments d’estiu la majoria d’agrupaments posen el punt i final al curs. Una activitat que molts reprendran a principis d’octubre.


03/07/2022
Campaments d'estiu
AE Montcabrer als campaments d'estiu de 2021


Campaments d'estiu
AE Pau Casals de campaments d'estiu 2021