#NOTÍCIES

Comença la temporada de campaments d’estiu!

Aquesta setmana comencen a marxar de campaments els primers agrupaments d’Escoltes Catalans. Des d’ara i fins a principis de setembre prop de 3.000 infants, joves i caps gaudiran d’uns campaments que recuperen la seva durada habitual i que segueixen les mesures de prevenció i protocols.

Aquest any l’Associació impulsa una xarxa de material compartit. Els protocols vigents obliguen a disposar de molt més material i amb la creació d’aquesta xarxa es busca afavorir l’intercanvi entre agrupaments i evitar despeses extres.  

La majoria de campaments es duran a terme a Catalunya tot i que aquest any es recuperen els campaments internacionals i 8 agrupaments marxaran durant les properes setmanes a Itàlia, País Basc, Andalusia, Illes Balears, Castella la Mancha i Galícia.

Aquests campaments són especialment necessaris per a infants, joves i caps després de tot un curs on, en diverses ocasions, s’ha hagut de fer activitat de manera virtual i durant el qual tampoc es van poder fer els campaments de primavera.


29/06/2021
,
Campaments 2019 de l'AE Alosa
Campaments de l'AE Alosa l'estiu de 2019


AE Mintaka
Campaments de l'AE Mintaka l'estiu de 2019