#NOTÍCIES

Consum i sostenibilitat eixos de la TREC més esperada

Què és el fast fashion? Quines conseqüències mediambientals i socials provoca? Quines alternatives de consum hi ha i que treballen per reduir l’impacte en el medi ambient? Les raieres de l’associació han trobat la resposta a aquestes i d’altres preguntes relacionades amb el consum i la sostenibilitat al llarg de la TREC.

Ha estat un cap de setmana intens i significatiu, on més de 350 raieres i caps han viscut la primera trobada associativa presencial des de l’inici de la pandèmia. Una TREC que s’ha adaptat a les mesures de prevenció i per això s’ha celebrat en sis municipis diferents de manera simultània i els agrupaments han pogut decidir si volien pernoctar o no.

A cada terreny s’hi ha reunit un màxim de tres agrupaments i durant dos dies han realitzat dinàmiques al voltat dels efectes mediambientals que provoca la manera en què consumim. Tot plegat s’ha desenvolupat a través d’una l’ambientació protagonitzada per un empresari decidit a construir una nova seu per la seva empresa sense tenir en compte la població i la fauna de l’indret escollit.


17/05/2021
, ,
Ambientació durant la TREC en un dels terrenys
Raieres durant la TREC en un dels terrenys


Dinàmica durant la TREC
Dinàmica durant la TREC