#NOTÍCIES

Donem la benvinguda al nou curs, i per acabats els passos de branca!

Amb molta il·lusió, podem donar per finalitzats els passos de branca de la gran majoria d’agrupaments escoltes de l’Associació. Com cada any, ha estat una trobada plena d’emoció i significat per a totes les membres que han participat d’aquesta cerimònia especial que marca l’inici d’una nova etapa d’aprenentatges i aventures. 

Després de setmanes de preparació i planificació, els infants i joves que han arribat a l’edat de canviar de branca han fet la transició cap a la seva nova unitat mitjançant un “ritual” carregat de simbolisme. 

A més, aquesta ocasió ha sigut l’oportunitat perfecta per donar la benvinguda a les noves infants, joves i caps que s’han unit a l’agrupament, així com acomiadar a aquelles que han decidit no continuar-hi aquest curs, tot agraint-los la seva dedicació i impacte a la nostra petita gran família.  


Ara, amb les noves unitats conformades i les esperances renovades, iniciem oficialment el nou curs escolta amb infants, joves i caps. Ens comprometem un any més, amb els valors com el respecte, la cooperació i la cura del nostre entorn i comunitat.


19/10/2023
AE La Floresta durant el Pas de branca 2023


AE El Nus durant el Pas de branca 2023


AE La Floresta durant el Pas de Branca 2023


AE Alosa durant el Pas de branca 2023