#NOTÍCIES

La Folletada ha posat les emocions dels infants al centre de la trobada

Aquest cap de setmana s’han reunit 500 follets i caps a Corró d’Amunt per celebrar la #Folletada22.

Les unitats més joves de l’Associació han pogut gaudir de la seva primera trobada associativa. A més, aquesta ja s’ha pogut celebrar sense restriccions després de la COVID i s’ha escollit el món del circ com a eix central. 

Al matí, després de muntar les tendes i instal·lar-se, han descobert que, un circ que portava molt temps sense actuar a causa de la COVID vol reobrir les portes, però totes les membres de l’espectacle han perdut les seves habilitats. Necessitaven l’ajuda de totes les follets per perquè el circ no tanqués.

Pallasses porugues, ballarines vergonyoses, acròbates que no treballen en equip i mims frustrades, han estat les protagonistes de les activitats de dissabte tarda. Seguint un format de dinàmiques d’estacions, han fet des de manualitats fins a expressió corporal i petits debats.

Tot això mentre treballaven objectius com identificar les emocions dels altres, comprendre les nostres, aprendre eines de gestió emocional i oferir ajuda a les companyes de manera respectuosa, entre d’altres. Tenint sempre present el treball en equip i el respecte cap a l’entorn. 

Diumenge l’han dedicat a tancar l’ambientació. En petits grups han proposat el final que s’han imaginat i després han valorat què els ha semblat la trobada. Però l’experiència de la #Folletada22 no acaba aquí. En les pròximes setmanes les follets descobriran què ha passat amb el circ i el seu futur.

Ha estat un cap de setmana intens i molt divertit, ple d’activitats,  emocions, records i noves amistats d’arreu del territori que han fet que aquesta primera gran trobada associativa sigui inoblidable, tant per les follets com per les caps!


16/05/2022
Follets i caps arribant al terreny.


Presentació de l'ambientació.


Follets durant la primera activitat.


Activitat en petits grups.