#NOTÍCIES

Novetats en les X Jornades de Lleure i Feminismes

Aquest octubre arriba la desena edició de les Jornades de Lleure i Feminisme. Unes jornades que organitzem l’Escola Lliure El Sol, Casals de Joves de Catalunya, Esplac, Minyons Escoltes i Guies i Escoltes Catalans i que aquest any es celebraran del 19 al 25 d’octubre en un doble format: presencial i telemàtic.

Del dilluns 19 al divendres 23 s’organitzaran diverses xerrades en línia  i el diumenge 25 es farà la trobada presencial al Casal de Joves Girapells, a Barcelona.

Les jornades d’enguany giraran al voltant de cinc eixos temàtics:

  • Interseccionalitat
  • Acabem amb la violència masclista
  • Com ens relacionem?
  • Reapropiem-nos dels nostres cossos
  • Autodefensa feminista

Les Jornades de Lleure i Feminismes  són un espai de trobada entre l’associacionisme educatiu i el moviment feminista i LGBTIQ. Sorgeixen de la necessitats d’algunes entitats d’afrontar la qüestió sexista, com a conseqüència d’una anàlisis prèvia: també a les associacions educatives es reprodueixen rols, dinàmiques i formes de relació sexistes. L’objectiu és trobar un espai de col·laboració que permeti estendre discursos, teixir complicitats i intercanviar experiències per poder avançar en la lluita antisexista, especialment en aquells espais on participem.

En les properes setmanes s’aniran presentant més detalls de la programació. Podeu mantenir-vos informades consultant la pàgina web de les jornades.


31/08/2020
Imatge de les IX Jornades de Lleure i Feminismes


Imatge de les IX Jornades de Lleure i Feminismes