#NOTÍCIES

Vols fer un intercanvi amb grups escoltes europeus?

✨Enriquim la mirada unint perspectives✨

Teniu ganes de fer noves amistats d’arreu d’Europa? Esteu al lloc adequat perquè diversos grups escoltes també volen conèixer-vos.

Aquesta primavera i estiu hi ha diferents propostes per conèixer gent de Bèlgica, Grècia, Itàlia, França i/o Eslovènia, tant en persona com en línia. Són oportunitats per fer xarxa, practicar idiomes i conèixer escoltes d’altres països, així com enriquir el nostre escoltisme.

Us les presentem: 

🌟 El grup d’escoltes Los Cisnes que venen de Roma (Itàlia 🇮🇹)  us ha enviat aquest missatge 📩:

“Hola! Somos los Cisnes, un grupo de scout de Roma. Somos cinco chicas entre los 12 y los 15 años. Somos divertidas, amigables y nos gusta involucrarnos en cualquier campo. Nos gustaría conocer la vida de los scout en España, particularmente en Barcelona, y la cultura local. Nos gustaría mucho pasar tiempo junto a un grupo de guías y scout de Barcelona y descubrir con ellos la ciudad y las costumbres y explicar las nuestras!

Nosotras vendremos a Barcelona del 17 al 19 de mayo.

Estamos esperando su respuesta.

Muchas gracias! Los Cisnes”

🌟 Un grup de 50 escoltes de Bèlgica d’entre 14 i 17 anys i caps d’entre 20 i 25 anys busquen un grup a Catalunya per fer un intercanvi d’aproximadament 5 dies entre el 22 de juliol i el 15 d’agost per treballar un objectiu comú mentre es coneixen els grups.

🌟 Un grup de guies de Samos, una petita illa de Grècia 🇬🇷 d’entre 14 i 18 anys volen fer un intercanvi de missatges a través del correu electrònic o fer alguna altra dinàmica per intercanviar experiències, tradicions, un honor al World Thinking Day!

🌟 16 escoltes de Toulouse (França) 🇫🇷 d’entre 15 i 17 anys volen venir a conèixer altres agrupaments i la nostra cultura escolta. Potser, fins i tot, participar en alguns campaments durant una o tres setmanes de juliol.

🌟 Un campament escolta d’Eslovènia 🇸🇮 ubicat a la zona de Bled ens convida a visitar durant els nostres campaments d’estiu! Tenen moltes ganes que coneguem el seu país, les seves tradicions i el seu escoltisme.

Si des de l’agrupament us interessa participar d’aquests intercanvis podeu contactar amb Alisa Shkrum, Comissària Internacional de l’Àmbit de Relacions Exteriors d’Escoltes Catalans, al correu: [email protected].

A continuació, compartim una guia amb eines per preparar activitats internacionals a les entitats juvenils (la part de les dinàmiques us pot ser d’ajuda).

Publicació a Instagram amb les propostes.


20/03/2024


Relacionades