#NOTÍCIES

El projecte de Gènere i Feminismes inicia una etapa clau

Caps d’agrupaments, membres d’equips associatius i part de l’equip motor del projecte de Gènere i Feminismes treballaven aquest passat dijous sobre el concepte de poder des dels feminismes: com s’entén i què implica. Una sessió de treball  amb la qual s’ha iniciat la segona etapa del projecte de Gènere i Feminismes que estem realitzant amb l’acompanyament de la consultoria Obliqües.

Des d’ara i fins a finals de juny, caps i equips associatius faran una anàlisi interna per tal d’identificar aquells aspectes i pràctiques que actualment estem duent a terme i segueixen reproduint desigualtats. Una radiografia interna que anirà més enllà, generant propostes i debatent possibles canvis interns.

Aquesta etapa d’anàlisi interna s’ha organitzat en 4 mòduls:

M1 – Gestió de poders i participació democràtica

M2 – Models de treball

M3 – Cures, violències i conflictes 

M4 – Diversitat

El mòdul 1 és el primer que ha arrencat, fa tot just uns dies, i acabarà a finals d’abril amb un recull d’estratègies concretes aplicables a l’Associació.  La resta de mòduls s’aniran treballant al llarg dels mesos de maig i juny i per aquestes, les inscripcions encara estan obertes. Les caps que vulgueu participar-hi trobareu tota la informació i els formularis d’inscripcions a l’espai intern.

Aquesta etapa del projecte és clau en el procés per generar una estructura i unes pràctiques més feministes. Una fase que arriba després d’una primera etapa participativa, d’on va sorgir un posicionament compartit sobre com entenem que ha de ser una entitat i uns agrupaments més feministes.19/04/2021
Sessió mòdul 1
Primera sessió de treball del mòdul 1


Sessió de treball del mòdul 1
Sessió de treball del mòdul 1