#NOTÍCIES

Els projectes Gènere i Feminismes i el Pla Estratègic centren la primera Trobada d’Equips de l’any.


Dos dels projectes cabdals aquest any a nivell associatiu, el projecte de Gènere i Feminismes, per la transversalització de discursos i pràctiques i el projecte d’elaboració del nou Pla Estratègic d’Escoltes Catalans han estat el focus de debat de la primera Trobada d’Equips d’aquest any.

Per una banda, durant la trobada integrants de la junta permanent, la junta general i dels diversos equips associatius han començat a treballar en el nou Pla Estratègic a partir dels principals reptes i conclusions sorgits del V Congrés, celebrat el passat octubre. El debat dins de la trobada d’equips és una de les etapes de construcció del Pla Estratègic, que definirà les principals línies polítiques de l’Associació pels propers anys i que quedarà enllestit aquest curs.

Per l’altra, amb el debat d’aquest dissabte el projecte Gènere i Feminismes ha arrencat la primera fase. Una etapa centrada en el debat intern per definir entre totes què entenem per una associació i uns agrupaments feministes i construir un discurs marc compartit. Després de fer aquest treball de reflexió amb els equips associatius aquestes properes setmanes el debat es traslladarà a tots els agrupaments a través de dinàmiques a Consell. Un treball imprescindible per poder seguir avançant en el projecte.


09/02/2021
,
Trobada d'Equips en format virtual
Trobada d'Equips en format virtual