#NOTÍCIES

FAQS: Com afecten les noves mesures a l’activitat del cau?


El que trobareu tot seguit és un recull de  dubtes i preguntes que us poden sorgir arran del nou estat d’alarma aprovat a finals d’octubre. Aquest és un espai viu, per tant, si teniu més qüestions, feu-nos-les arribar a [email protected] o bé a través dels vostres equips de vegueria.


Creieu que és important que mantinguem l’activitat de l’agrupament durant aquestes setmanes?
Considerem que és fonamental seguir mantenint el vincle amb els nostres infants i joves i, per això, us animem a programar activitats de manera virtual, aprofitant aquelles que van quedar en un calaix la passada primavera  i també pensant-ne de noves. Aquestes eines virtuals us poden ajudar a pensar i executar noves propostes.  A més, si ho volguéssiu, tenim 14 usuaris de Zoom que podeu utilitzar per fer les vídeotrucades. Només cal que escriviu a [email protected] els dimecres abans de les 13:00h,  i veure si en l’horari que ho necessiteu n’hi ha de lliures.

Per preparar aquestes activitats, es poden dur a terme reunions d’equip, consells o d’altres trobades?
Caldrà que siguin telemàtiques. No es pot dur a terme cap tipus de reunió de manera presencial. Només podran ser presencials aquelles en què estigui plenament justificada la impossibilitat de fer-les telemàticament.

Reunió de vegueries del Baix Llobregat – Vallès del mes de novembre

Recomaneu que comencem a pensar en les activitats de primavera i estiu?
Us animem a començar a pensar-hi, sense comprometre-hi diners. Feu una ullada als terrenys que puguin respondre a les mesures que s’exigien durant l’estiu, de la mateixa manera, penseu activitats i jocs que es puguin adaptar a les mesures que es van entomar aleshores.

Es farà l’AGO?
Sí, l’Assemblea es manté. Aviat rebreu informació del format que tindrà, garantint que totes les persones de l’associació hi puguin participar. 

Si queden anul·lades les activitats de lleure, es seguiran donant les beques Q4?
Sí, segueix en marxa el mateix funcionament en la sol·licitud de les beques. Per això us animem a seguir aportant factures per tal de poder justificar les despeses de les diferents subvencions que rebeu. És imprescindible que demaneu factura de totes les compres amb les dades correctes i guardeu el comprovant de pagament.

Cal que reduïm despesa?
Tot això dependrà de la vostra capacitat justificativa. Recordeu que cal que aporteu factures per tal de poder seguir justificant l’import que rebeu de les subvencions. Per tenir-ho més apamat, poseu-vos en contacte amb el vostre seguiment econòmic. 


04/11/2020