#NOTÍCIES

Gènere i Feminismes completa la segona fase del projecte

Amb la segona sessió del mòdul Diversitat finalitzada, hem completat la segona fase del projecte de Gènere i Feminismes. Ha estat un treball d’anàlisi interna que va començar el mes d’abril i que durant aquests mesos ha comptat amb la participació d’una cinquantena de persones entre caps i integrants d’equips associatius  Al llarg de les 8 sessions hem abordat diversos temes com la gestió de poders, la participació democràtica o els models de treball a l’Associació, entre d’altres aspectes. (Pots conèixer amb més detall la segona fase del projecte aquí).

Un treball d’anàlisi que ens han permès identificar pràctiques que fem i amb les que seguim reproduint desigualtats. Tot aquest treball tindrà continuïtat el curs que ve, ja que  els resultats i conclusions extretes al llarg d’aquests mesos es treballaran la primavera del 2022 durant una jornada amb els agrupaments per arribar a consensos i implementar canvis organitzacionals.

L’altre punt clau del projecte pel proper curs serà el de creació d’un protocol de prevenció i gestió de violències masclistes. Un procés que començarem a desenvolupar al setembre amb el suport i acompanyament d’una entitat experta.


23/07/2021
Imatge durant el mòdul 1


Imatge durant el mòdul 3