#NOTÍCIES

Passos o Pas de branca: els agrupaments inicien un nou curs

La majoria dels 42 agrupaments d’Escoltes Catalans tornaran a l’activitat educativa aquest cap de setmana després dels campaments d’estiu i d’unes primeres setmanes de setembre en què les caps de l’Associació, més de 600 joves, han estat treballant en la planificació del curs.

Un curs que arrenca oficialment amb la sortida de Passos o Pas de branca. És la primera sortida de l’any on infants, joves i caps es retroben i la majoria d’agrupaments escoltes l’organitzen el primer cap de setmana d’octubre. És una sortida molt emotiva on els infants i joves que, per edat, canvien de branca s’acomiaden de la que ha estat la seva unitat i s’incorporen a la que serà la seva a partir d’ara i durant els propers cursos. També durant el Pas de branca es dona la benvinguda a les persones que entren a formar part de l’agrupament, els infants i joves coneixen qui seran les seves caps aquest curs i s’acomiaden les que ja no segueixen.

Enguany començaran el nou curs més de 3.500 infants i joves. Per segon any l’activitat s’adaptarà a les mesures de prevenció de la covid fixades en el protocol del PROCICAT en el lleure educatiu.


29/09/2021
Pas de Branca 2020 AE Boscaires


AE Pi de les Corts
Pas de Branca 2020 AE El Pi de les Corts