#POSICIONAMENTS

26N – Dia internacional de la visibilitat asexual

Avui, 26 de novembre, celebrem un any més, el dia internacional de la visibilitat asexual. Unes hores després del 25N, tornem a ensenyar les urpes, però aquest cop, per lluitar contra tota la violència exercida en vers el col·lectiu asexual, una de les membres més invisibilitzades del moviment per l’alliberació sexual i de gènere.

Com sabem, la presència d’una societat capitalista, patriarcal i heteronormativa provoca, un cop més, milions de repercussions en la salut mental, física i sexual d’aquelles persones que s’escapen d’una norma rígida i irreal. El nostre desig sexual i tot allò que l’envolta, no hauria d’estar preestablert; la nostra relació amb el desig és nostre i ho ha de continuar sent. 

Per això, des d’Escoltes Catalans us encoratgem a protegir, informar i educar en la llibertat i la versatilitat del desig sexual i romàntic en totes les seves formes, per tal de construir, entre totes, un món segur i lliure de tota aquesta violència sistemàtica que pretén desestimar-nos i encasellar-nos.

Continuem demostrant que juntes som més fortes.


26/11/2022
Relacionades