#POSICIONAMENTS

8M- Dia Internacional de la Dona Treballadora

Avui, des d’Escoltes Catalans i amb motiu del Dia Internacional de la Dona treballadora, ens posicionem un cop més al costat de la lluita feminista.

Avui, caminem un any més de la mà d’aquells col·lectius que el sistema cisheteropatriarcal ha intentat silenciar. Avui, caminem de la mà de nenes, joves, dones, identitats dissidents, racialitzades, de classe obrera i lesbianes. Avui i cada dia avancem cap a una educació feminista i una mirada interseccional que ens permeti acabar, juntes, amb un sistema que ens ofega cada dia; amb un sistema que no coneix la justícia, però si la violència; amb un sistema que empresona i assassina; amb un sistema capitalista, racista, patriarcal i capacitista.

Així, com a entitat educativa i transformadora, tenim un cop més l’oportunitat de lluitar per canviar aquest sistema opressor i atorgar una mica més de llibertat a infants i joves. 

Cada dia és 8 de març, cada dia hem de restar unides, però durant el dia d’avui podrem veure els carrers plens i sentir-nos una mica més acompanyades.

Avui i cada dia estem en lluita, soles i en companyia.


08/03/2022
Relacionades