#NOTÍCIES

Últimes fases del procés d’elaboració del Pla Estratègic

El procés  de creació del Pla Estratègic d’Escoltes Catalans, el document que fixarà les principals línies polítiques de l’Associació i els objectius de transformació pels propers anys, avança i comença a agafar forma. De fet, ha centrat bona part de la Junta General d’aquest dissabte 27 de març.

Durant la Junta General s’han analitzat els objectius generals del Pla Estratègic i les línies d’actuació i reptes que se’n desprenen. Una proposta, treballada amb l’acompanyament de l’assessoria Tàndem, que està centrada en 4 reptes estratègics: acció educativa i mètode escolta, impacte i transformació social des d’un moviment juvenil, organització interna i projecció externa i creixement.

Aquesta proposta, que encara s’ha d’acabar de perfilar, s’ha generat a partir del buidatge dels continguts  sorgits en diversos espais de participació: el V Congrés d’Escoltes Catalans, a l’octubre de 2020, les diferents sessions de treball amb els equips associatius, el grup motor del projecte i la participació dels agrupaments, virtualment i al Consell de Vegueries del passat 14 de març.

Amb el treball a la Junta General s’encara ja la recta final del procés d’elaboració del Pla Estratègic, que es presentarà al Consell General del mes de maig. 

Tot i que el Pla Estratègic ha centrat bona part de la trobada, durant la Junta General també hi ha hagut temps per reflexionar sobre els drets d’infants i joves i com es poden abordar a nivell associatiu. Un treball que s’emmarca dins del projecte Drets i que el grup motor seguirà treballant en altres espais amb els agrupaments.


29/03/2021
,
Imatge Junta General
Junta General del 27 de març


Junta General del 27 de març